Meteen naar de inhoud

Woorden van happy ondernemers

Kenneth provided legal checks and contractual documents for me. He has strong analytical skills and good legal written expression. He is a solution-orientated professional and can think along with you as a customer. He is reliable and competent at what he does. It was a real pleasure working with him.
K. Brits
Eigenaar Flexible Means
Kenneth heeft mijn algemene voorwaarden en overeenkomst van opdracht nagekeken en hierover een advies uitgebracht. Na overleg heb ik besloten om mijn algemene voorwaarden en overeenkomst van opdracht door Kenneth te laten opstellen. Na het ontvangen van een concept hebben we een prettig telefonisch overleg gehad en uiteindelijk heb ik de definitieve stukken ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de adviezen en de service! Nogmaals bedankt!
S. de Jong
Eigenaar SDJ administratie
Kenneth is volgens mij geen typische jurist. Daarmee is hij uniek in zijn soort. Hij heeft niet alleen een drive om op de hoogte te zijn van alle ins en outs omtrent privacy. Hij wil ook graag écht bijdragen aan je bedrijf. Wat mij opvalt is zijn bovenmatige interesse in marketing. Dat maakt dat hij zich goed kan inleven in een bedrijf. Marketing, sales en privacy liggen natuurlijk niet altijd direct op één lijn. Kenneth weet hier goed mee om te gaan. Hij heeft voor Leads to Bookings diverse juridische documenten en checks verzorgd. Handig, want zo kunnen wij ons focussen op waar wij verstand van hebben!
R. Godding
Eigenaar Leads to Booking